Vår bakgrund

Älta golvservice AB bildades 1996 av Hans Ringblom, sedan dess har företaget drivits som aktiebolag.

Jonas Eriksson som har vart med från start som mattläggare, blev 2006 delägare i företaget och var fram till 2008 ensam ägare av Älta golvservice AB. Sedan 2021 är Victor Wahlqvist delägare i företaget.
Från att ha varit ett litet bolag så har Älta golvservice AB blivit större med åren och har idag flera anställda och fler ramavtal.

Verksamhet och marknad

Vi tillhandahåller alla på marknaden förekommande golvarbeten och tjänster.

Vårt mål är att ha flera kontrakt med kommunala bostadsbolag som genererar en jämn ström av löpande mindre projekt.
Älta golvservice AB är delägare av Golvpoolen i Stockholms ekonomiska förening, medlem i GBR och GVK. Vår verksamhet utgår från vårt kontor/lager i Farsta men arbetar över hela Storstockholm inklusive Uppsala, Norrtälje och Södertälje.

Visioner och mål

Vi skall vara alla köpares första val av golv och golvnära produkter.

Noll fel vid utförande entreprenader genom att ha välutbildad personal-, system-, funktions- och IT-lösningar. Rätt material, verktyg och maskiner.
Jonas och minst en arbetsledare ska större delen av tiden vara på kontoret och fördela arbetet, räkna på jobb och ha kontakten med kunder och leverantörer.
Vi ska hela tiden ha minst 2 lärlingar för att få en god tillväxt i framtiden.

Kvalitets- och miljöinriktning

Älta golvservice AB strävar alltid efter att våra kunder skall uppleva en optimal kvalitet i varje projekt, då vi skall leverera den tjänst kunden beställer till rätt kvalitet.

Vi strävar efter att ständigt förbättra vårt kvalitetsarbete utifrån ständiga små förbättringar. Vårt mål är att vara din givna arbetspartner oavsett material och tjänst.
Vi skall i alla delar av verksamheten sträva efter att minimera miljöbelastningen ur ett globalt perspektiv.